Restaurace Hodějovická Laguna
RESTAURACE

Restaurace Hodějovická Laguna
Navigovat Navigovat Facebook

Střížovská 1659, 37008 Ceske Budejovice


Telefon: +420 731 237 444
E-mail: recepce@hotellaguna.cz
Web: hotellaguna.cz

Hotel Laguna se nachází v Českých Budějovicích – městská část Nové Hodějovice, vzdálená od centra asi 10 minut autem či MHD. Hotelová část disponuje kapacitou 9 pokojů ve dvou, tří a čtyřlůžkových provedeních (možnost přistýlky). Pokoje jsou komfortně zařízeny a vybaveny ledničkou, televizí a vlastní koupelnou. Wifi připojení je samozřejmostí.
V přízemí hotelu se nachází stylově zařízená restaurace v podmořském stylu, kde se podávají snídaně, které jsou zahrnuty v základní ceně ubytování.
České Budějovice, metropole jižních Čech, nabízí turistům jak kulturní vyžití v podobě koncertů, výstav a různých představení, tak i sportovní akce včetně možnosti návštěvy plovárny, sauny, fitness center, squashových a tenisových kurtů a zimního stadionu. Na své si přijdou také milovníci historických památek, kteří si mohou prohlédnout náměstí Přemysla Otakara II., Piaristické náměstí s nejstarším klášterním kostelem Panny Marie, Solnicí apod.
Hotel díky své poloze na okraji města je také velice vhodný pro cykloturistiku (kolárna k dispozici). V okolí najdete řadu atraktivních cílů pro výlety jak autem, tak na kole. Pohodlné cestování nabízí i vlakové spojení (zastávka 5 minut chůze) .Můžete navštívit nedaleké lázeňské město Třeboň, Nové Hrady, zámek Hluboká nebo Český Krumlov.
Příjemně zařízené prostory hotelu čekají na Vás. Těšíme se na Vaši návštěvu.