| 1. |
Vídeňská hovězí roštěná, hranolky |
|
| 2. |
Dřevorubecký steak z vepřové krkovice, farmářské brambory |
|
|
Pol-Hovězí vyvar s jatrovými knedlíčky a nudlemi |
|
|
Pol-Česnečka se sýrem a osmaženým chlebem |
|
| 3. |
Filírovaná vepřová panenka s bazalkovou omáčkou, hranolky/rýže |
|
| 4. |
Kuřecí retro plátek, hranolky/rýže |
|
| 5. |
Telecí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč |
|
| 6. |
Hovězí guláš s cibulkou, špekové knedlíky |
|
| 7. |
Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, zelí |
|
| 8. |
Smažený kozí sýr, brambory, brusinky |
|