|
Štědrý den: |
|
|
Krémová rybí polévka zahuštěná jikrami a mlíčím, s domácím žemlovým knedlíčkem a čerstvou pažitkou |
128 Kč |
| 1. |
Opečená lišovská vinná klobása s jihočeskou lepenicí a do zlatova smaženou cibulkou |
258 Kč |
| 2. |
Staročeský houbový kuba s pečenou vepřovou šunkou od kosti |
238 Kč |
| 3. |
Roláda z krůtích prsou plněná čerstvým špenátem s domácí nádivkou z jedlých kaštanů |
286 Kč |
| 4. |
Milánský telecí řízek smažený v parmazánovém těstíčku s vařenými petrželkovými bramborami a brusinkami |
398 Kč |
| 5. |
Perníkový cheesecake se švestkovými povidly a domácí skořicovou zmrzlinou |
158 Kč |
| 6. |
Štědrý večer: |
|
| 7. |
Krémová rybí polévka zahuštěná jikrami a mlíčím, s domácím žemlovým knedlíčkem a čerstvou pažitkou |
168 Kč |
| 8. |
Opečená lišovská vinná klobása se staročeským houbovým kubou |
258 Kč |
| 9. |
Tradiční vánoční kapr smažený v bylinkové strouhance s domácím bramborovým salátem |
328 Kč |
| 10. |
Smažený vídeňský telecí řízek se šlehanou máslovou bramborovou kaší a brusinkami |
398 Kč |
| 11. |
Na másle grilované filátko z čerstvého lososa s citrónovou omáčkou a pečenou čerstvou zeleninou |
398 Kč |
| 12. |
Perníkový cheesecake se švestkovými povidly a domácí skořicovou zmrzlinou |
158 Kč |