Grandhotel Zvon
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Grandhotel Zvon
Navigovat Navigovat Facebook

Náměstí Přemysla Otakara II. 90/28, Ceske Budejovice


Po 4.11.
Krém z pečeného česneku s máslovými krutony 76 Kč
1. Domácí brynzové halušky s rozpečenou lišovskou slaninou, cibulkou a pažitkou 178 Kč
2. Kuřecí nugety smažené v cornflakes se šlehanou máslovou bramborovou kaší 178 Kč
3. Španělský ptáček z mysletínské hovězí květové špičky s pečenou jasmínovou rýží 187 Kč
4. Cordon bleu z vepřové pečeně se sýrem gouda a šunkou, s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 187 Kč
5. Pečené králičí stehno s omáčkou z dijonské hořčice, se šťouchanými bramborami s mladým pórkem 218 Kč

Út 5.11.
Vývar z pečených hovězích kostí s palačinkovou roládou a kořenovou zeleninou 76 Kč
1. Pečené placky z čerstvého květáku a jihočeských sýrů s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 167 Kč
2. Bratislavská vepřová plec z hrášku a kořenové zeleniny s domácími karlovarskými knedlíky 178 Kč
3. Čevabčiči z hovězího krku s vařenými petrželkovými bramborami se šalotkou a hořčicí 178 Kč
4. Krůtí medailonky s krémovou omáčkou ze sušených rajčat a pečenou jasmínovou rýží 187 Kč
5. Spaghetti s boloňským ragú z mysletínského telecího, sypané sýrem Gran Moravia 208 Kč

St 6.11.
Polévka z pečené dýně hokaido zakápnutá dýňovým olejem 76 Kč
1. Smažené čerstvé žampiony s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 178 Kč
2. Pečená vepřová plec se špekovým zelím, s domácími bramborovými knedlíky a dozlatova smaženou cibulkou 187 Kč
3. Grilované krůtí nugety marinované v jogurtu, podávané s těstovinovým salátem s čerstvou zeleninou a salátem rukola 178 Kč
4. Domácí bramborové noky s restovanou vepřovou šunkou, šalotkou, salátem rukola, bazalkovým pestem, sypané sýrem Gran Moravia 187 Kč
5. Flank steak z mysletínského hovězího se špekovými fazolkami a pečenými bramborami 238 Kč

Čt 7.11.
Vývar z kukuřičného kuřátka s masem, domácími nudlemi a čerstvou kořenovou zeleninou julienne 76 Kč
1. Domácí mysletínská hovězí klobása s kaší ze žlutého hrachu, kyselou znojemskou okurkou a dozlatova smaženou cibulkou 168 Kč
2. Smažený karbanátek z čerstvé kapusty s uzeným lišovským bokem se šlehanou máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem 178 Kč
3. Soté z kuřecích prsních řízků, čerstvé zeleniny, žampionů a smetany s pečenou basmati rýží 187 Kč
4. Mysletíneské hovězí přední vařené se smetanovými fazolkami nakyselo a šťouchanými bramborami s mladým pórkem 187 Kč
5. Kuřecí prso připravené sous vide se zeleným chřestem restovaným na másle a bylinkovou tarhoňou 218 Kč