Grandhotel Zvon
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Grandhotel Zvon
Navigovat Navigovat Facebook

Náměstí Přemysla Otakara II. 90/28, Ceske Budejovice


Čt 13.2.
Frankfurtská polévka s párkem 78 Kč
1. Bramborové knedlíky plněné uzeným lišovským bokem s kysaným zelím a vídeňskou cibulkou 178 Kč
2. Ražniči z vepřové pečeně, s cibulí, pečenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 187 Kč
3. Domácí sekaná z mysletínského hovězího se šlehanou máslovou bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou 187 Kč
4. Mysletínské hovězí přední vařené se smetanovými fazolkami na kyselo a šťouchanými bramborami s mladým pórkem 178 Kč
5. Smažený filet z aljašské tresky se šlehanou máslovou bramborovou kaší 228 Kč

Pá 14.2.
Dršťková polévka s čerstvou pažitkou 78 Kč
1. Segedínský guláš z libové vepřové plece s domácími žemlovými knedlíky 178 Kč
2. Soté z kuřecích prsních řízků, čerstvé zeleniny, žampionů a smetany, s pečenou basmati rýží 178 Kč
3. Řízek z vepřové pečeně, smažený v pánvi, s domácím bramborovým salátem 197 Kč
4. Hovězí mysletínský krk vařený, s omáčkou z čerstvých rajčat a pečenou jasmínovou rýží 187 Kč
5. Ragú z mysletínské hovězí kližky, s lesními houbami, kořenovou zeleninou a bramborami, pomalu pečené v omáčce demi glace 218 Kč

So 15.2.
1. Uzený telecí jazyk se smetanovou křenovou omáčkou a šťouchanými bramborami 238 Kč
2. Medailonky z vepřové panenky, s batátovými hranolky a omáčkou béarnaise 328 Kč
3. Domácí čokoládové řezy Míša, s tvarohem a višňovou omáčkou 128 Kč

Ne 16.2.
1. Uzený telecí jazyk se smetanovou křenovou omáčkou a šťouchanými bramborami 238 Kč
2. Medailonky z vepřové panenky, s batátovými hranolky a omáčkou béarnaise 328 Kč
3. Domácí čokoládové řezy Míša, s tvarohem a višňovou omáčkou 128 Kč


Po 17.2.
Krém z pečeného květáku s máslovými krutony 78 Kč
1. Domácí mysletínská hovězí klobása s kaší ze žlutého hrachu, kyselou znojemskou okurkou a do zlatova smaženou cibulkou 178 Kč
2. Pečený vepřový bok plněný vídeňským párkem se šlehanou máslovou bramborovou kaší 178 Kč
3. Kuřecí stehno pečené s divokým kořením a slaninou, s pečenou basmati rýží 187 Kč
4. Řízek z hovězí květové špičky, smažený v pánvi, s vídeňským bramborovým salátem 222 Kč
5. Steak z vykostěné vepřové pečeně, se švestkovou omáčkou a smaženými bramborovými dollar chips 218 Kč

Út 18.2.
Silný hovězí vývar s palačinkovou roládou a zeleninou julienne 78 Kč
1. Rajčatová omáčka s masovými kuličkami a pečenou jasmínovou rýží 178 Kč
2. Špíz z kuřecích prsou s čerstvou zeleninou, a rajčatovým bulgurem s bazalkou 187 Kč
3. Tagliatelle s restovanými kousky krůtích prsou, drcenými rajčaty, salátem rukola a parmazánem Gran Moravia 187 Kč
4. Smažené hrudí z mysletínského hovězího se šlehanou máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem 187 Kč
5. Nudličky z mysletínské telecí kýty, s čerstvou zeleninou a žampiony, s pečenou basmati rýží 228 Kč

St 19.2.
Bramborová polévka s lesními houbami a čerstvou pažitkou 78 Kč
1. Zapečené dýňové špecle s lišovským uzeným bokem, se salátem rukola a sýrem gouda 178 Kč
2. Čevapčiči z hovězího krku, s vařenými petrželkovými bramborami, šalotkou a hořčicí 178 Kč
3. Sekaný steak z hovězího krku, se smetanovou houbovou omáčkou a pečenou jasmínovou rýží 187 Kč
4. Španělský ptáček z mysletínské hovězí květové špičky s pečenou basmati rýží 197 Kč
5. Pečené králičí stehno s omáčkou z dijonské hořčice a šťouchanými bramborami s mladým pórkem 248 Kč