Grandhotel Zvon
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Grandhotel Zvon
Navigovat Navigovat Facebook

Náměstí Přemysla Otakara II. 90/28, Ceske Budejovice


Čt 25.4.
Vývar z kuřecích hřbetů s masem, domácími nudlemi a kořenovou zeleninou julienne 68 Kč
1. Zapečené palačinky smetanovým tvarohem a vejci, přelité domácí karamelovou omáčkou 148 Kč
2. Vepřová játra dušená na cibulce a uzeném lišovském boku s pečenou jasmínovou rýží 168 Kč
3. Zelený a bílý chřest restovaný na přepuštěném másle s domácí holandskou omáčkou a vařenými petrželkovými bramborami 178 Kč
4. Španělský ptáček z mysletínské hovězí květové špičky s pečenou basmati rýží 187 Kč
5. Steak z vyzrálého hovězího ořechu podávaný na trhaných salátech s fazolkami, rajčaty, hořčičným dresinkem a domácí rozpečenou bagetou 228 Kč

Pá 26.4.
Krém ze žlutého hrachu s restovanou domácí hovězí klobásou 68 Kč
1. Francouzské brambory s lišovským uzeným bokem, zapečené smetanou a vejci, s okurkovým salátem 168 Kč
2. Holandský řízek s uzeným sýrem, se šlehanou máslovou bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou 178 Kč
3. Špíz z jihočeských sýrů s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 187 Kč
4. Roláda z kuřecích prsou plněná špenátem se zeleninovou tarhoňou 178 Kč
5. Těstovinový salát s mozzarellou, cherry rajčátky, rukolou, olivami a čerstvou zeleninou 187 Kč

So 27.4.
1. Škvarková pomazánka s čerstvou cibulkou a domácím dalamánkem 118 Kč
2. Pomalu pečené mysletínské hovězí hrudí v omáčce demi glace s bramborami grenaille pečenými s kořenovou zeleninou a tymiánem 296 Kč
3. Smažené rybí krokety z tresky a makrely s trhanými listovými saláty s rukolou a koprovým dipem ze zakysané smetany 296 Kč
4. Domácí čokoládový sachr dort se šlehačkou 128 Kč

Ne 28.4.
1. Škvarková pomazánka s čerstvou cibulkou a domácím dalamánkem 118 Kč
2. Pomalu pečené mysletínské hovězí hrudí v omáčce demi glace s bramborami grenaille pečenými s kořenovou zeleninou a tymiánem 296 Kč
3. Smažené rybí krokety z tresky a makrely s trhanými listovými saláty s rukolou a koprovým dipem ze zakysané smetany 296 Kč
4. Domácí čokoládový sachr dort se šlehačkou 128 Kč


Po 29.4.
Vývar z pečených hovězích kostí s masem, fritátovými nudlemi a kořenovou zeleninou 68 Kč
1. Spaghetti carbonara s lišovským uzeným bokem a sýrem Gran Moravia 168 Kč
2. Pečené kostky z vepřové plece v černém pivě se špenátem a domácími bramborovými knedlíky 178 Kč
3. Ražniči z vepřové pečeně s cibulí, pečenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 178 Kč
4. Kuřecí stehno pečené s divokým kořením a slaninou s pečenou basmati rýží 187 Kč
5. Vařený hovězí krk se smetanovou žampionovou omáčkou a domácími houskovými knedlíky 187 Kč

Út 30.4.
Chřestový krém s máslovými krutony 78 Kč
1. Domácí prejt z libového vepřového boku a jater s jihočeskou lepenicí s pečenou cibulkou 178 Kč
2. Alpský domácí knedlík plněný povidly, s vanilkovou omáčkou, sypaný mákem 158 Kč
3. Čerstvé žampiony plněné mysletínským hovězím masem s vařenými petrželkovými bramborami a koprovým dipem 178 Kč
4. Frankfurtská vepřová plec, špikovaná párky, v krémové omáčce s pečenou basmati rýží 168 Kč
5. Kuřecí prsní steak připravený sous vide se zeleninou ratatouille a domácí bazalkovou bagetou 198 Kč

St 1.5.
1. Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, salátem rukola a rozpečenými bazalkovými toasty 168 Kč
2. Filety čerstvého pstruha pečené na citronovém pepři s grilovanou čerstvou zeleninou a rozpečenou domácí bagetkou 318 Kč
3. Hovězí kližka pomalu pečená na červeném víně a kořenové zelenině se šlehanou máslovou bramborovou kaší 287 Kč