Restaurace U Podkovy
RESTAURACE S SEBOU

Restaurace U Podkovy
Navigovat Navigovat Facebook

Rudolfovská třída 10/6, Ceske Budejovice


Út 18.11.
Denní nabídka Ruský boršč 45 Kč
1. Steakový týden
2. 150g Kuřecí steak na grilu, pečený brambor s dipem 179 Kč
3. 220g Rumpsteak se špekovými fazolkami, pečený brambor 299 Kč
4. 200g Bolar blade (Austrálie) na hříbkách, pečený brambor 269 Kč
5. Prémiové hovězí- suché zrání- Miguel Vergara (La Casa Del Gusto)
6. 300g Picanha steak (mramorovaná, filírovaná, šťavnátá část kýty Angus, Španělsko) 549 Kč
7. 250g Skirt steak (oponka, mramorovaná slabina od žeber, filírované, Angus Španělsko) 559
8. Steaky z vyzrálého hovězího 20-90 dní, medium úprava
9. 350g Biftek z pravé svíčkové (býk 20měsíců– Česko) 469 Kč
10. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec, býk, 90 dní vyzrálé – Brazílie) 459 Kč
11. 500g Rib eye steak (vysoký roštěnec, býk 20 měsíců, 35 dní stařené- Česko) 429 Kč
12. 350g Oyster blade (šťavnatá část plece – 90dní, Argentina) 399 Kč
13. 400g Scholder clode (šťavnatá část 90dní vyzrálé plece z anguse, USA) 399 Kč
14. 450g Striploin steak (býk – šťavnatá roštěná– 20 dní vyzrálé maso Šumava) 399 Kč
15. 400g Tri tip steak (maminha, filírovaná šťavnatá část 90 dní vyzrálé - Uruguay) 399