|
Rybí speciality |
|
|
Polévka (k menu 20) |
|
|
Pikantní rybí halászlé |
39 Kč |
1. |
Restaurace u podkovy |
|
2. |
Hotová jídla |
|
3. |
200g Boloňské špagety s parmezánem |
159 Kč |
4. |
150g Hovězí na pepři, rýže |
159 Kč |
5. |
150g Pikantní paprikáš s houskovým knedlíkem |
149 Kč |
6. |
Rybí speciality (filety, steaky) |
|
7. |
200g Řízek z hlubockého kapra, bramborový salát |
169 Kč |
8. |
200g Sumec na česneku s pórkem |
179 Kč |
9. |
200g Štikozubec se slaninou, feferonkou, zázvorem |
179 Kč |
10. |
200g Barramundi s bylinkovým pestem |
179 Kč |
11. |
200g Pstruh duhový s hříbky |
179 Kč |
12. |
180g Mořský vlk se žampiony na másle |
179 Kč |
13. |
200g Okouník červený na cibulce a proseccu |
189 Kč |
14. |
200g Platýs limanda s pancettou a marinovaným zázvorem |
189 Kč |
15. |
180g Fish and chips, aioli majonéza |
189 Kč |