|
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
69 Kč |
|
Poctivá dršťková |
99 Kč |
| 1. |
1/4dozlatova upečené čerstvé vánoční husičky (min. 850g v syrovém stavu s. k), domácí šumavský drbák, roudenské červené ovocné zelí, vše přelité výpekem |
545 Kč |
| 2. |
Rolovaná kančí pečínka plněná masovou nádivkou s bylinkami a brusinkami, červené ovocné zelí, šumavský drbák |
259 Kč |
| 3. |
Starovídeňský tafelspitz restovanými bramborami, jablečným křenem a studenou pažitkovou omáčkou |
289 Kč |
| 4. |
Filet z čerstvého třeboňského kapříka dle Petra Voka, (česnek, špek), vařené brambory |
249 Kč |
| 5. |
Vídeňský telecí řízek, domácí bramborový salát |
350 Kč |
| 6. |
Dřevorubecký guláš, jasmínová rýže |
230 Kč |
| 7. |
Kančí pečínka se šípkovou omáčkou, ubrouskový knedlík, jablíčko, brusinky |
289 Kč |
| 8. |
Svíčková na smetaně, ubrouskový knedlík, brusinky |
279 Kč |
| 9. |
Grilovaný krůtí steak, smetanová houbová omáčka s hříbky, jasmínová rýže |
279 Kč |