|
Polévka |
|
|
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi |
|
|
Tradiční boršč připravovaný s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou a brambory zdobený zakysanou smetanou |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety a kuřecích prsou servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|
3. |
150g Pomalu pečené kousky vepřových kolen na kořenové zelenině, rajčatovém protlaku a černém pivu |
|
4. |
servírované s bramborovou kaší |
|
5. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu |
|
6. |
Lilek nadívaný zeleninou rattaouille, gratinovaný mozzarellou, servírovaný s pečenými brambory ve slupce, malým mixem listových salátů a bylinkovým dipem |
|
7. |
150g Trhané hovězí servírované na makarónech prohozených s čedarovou omáčkou, zdobené papričkami jalapenos, karamelizovanou cibulkou, opraženou strouhankou a BBQ omáčkou |
|
8. |
Mix listových salátů připravovaný s čerstvou zeleninou, černou čočkou beluga a medovo-hořčičnou zálivkou, zdobený slaninovým chipsem a zastřeným vajíčkem, bageta |
|
9. |
150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži, servívrované na bulguru připravovaném s restovanou zeleninou, sušenými rajčátky a bazalkovým pestem, zdobené rukolou a parmezánem |
|
10. |
150g Restovaná vepřová jatýrka na cibulce, slanině a kmínu, servírovaná se silnou vlastní šťávou a jasmínovou rýží |
|
11. |
150g Jemně pikantní nudličky z vepřové kotlety připravované s čertvým chilli, na kari a pórku zjemněné smetanou, servírované s hranolky |
|