|
Polévka |
|
|
Brokolicová se sýrem a krutony z bílého chleba |
|
|
Brokolicová se sýrem a krutony z bílého chleba |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanými okurkami po znojemsku, servírované s rýží |
|
3. |
Přes noc pomalu tažený telecí pavouček na kořenové zelenině a černém pivu servírovaný s jemným bramborovo-karotkovým pyré, zdobené zeleninovými chipsy |
|
4. |
150g Gratinované kuřecí prso s rajčaty a mozzarellou, servírované s couscousem připravovaným s bylinkovým pestem a restovanou zeleninou, malý mix listových salátů |
|
5. |
150g Marinovaný hovězí roastbeef, servírovaný s omáčkou z hrubozrnné hořčice, hranolky a špekovými fazolkami, zdobený vídeňskou cibulkou |
|
6. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu |
|
7. |
Smažený nadívaný hermelín rukolou a sušenými rajčátky, servírovaný s brambůrky grenaille a bazalkovou majonézou |
|
8. |
Menu |
|
9. |
Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanými okurkami po znojemsku, servírované s rýží |
|