|
Polévka |
|
|
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi |
|
|
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
160g Smažená variace řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|
3. |
Táborská bašta připravovaná z pečené vepřové plece, uzené kýty, lišovské klobásy, silné vepřové šťávy a variací zelí a knedlíků |
|
4. |
Chilli con carne připravované ze sekaného hovězího, dušeného s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty, |
|
5. |
kukuřicí, čokoládou, chilli papričkami a fazolemi, servírované s tortillou rozpečenou se sýrem |
|
6. |
Do zlatova pečené kachní stehýnko na medu a tymiánu, servírované se silnou vlastní šťávou a pečenou zeleninou s dýní a brambory |
|
7. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu |
|
8. |
Švestkové knedlíky z bramborového těsta obalované v cukru a máku přelité máslem, servírované s omáčkou ze zakysané smetany, skořice a citronové kůry, |
|
9. |
Menu |
|
10. |
160g Smažená variace řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|