|
Polévka |
|
|
Jihočeská česnečka s cibulkou, slaninou, majoránkou, sýrem a chlebovými krutony |
|
|
Jihočeská česnečka s cibulkou, slaninou, majoránkou, sýrem a chlebovými krutony |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s jarním bramborovým salátkem připravovaným s nakládanými okurkami a jarní cibulkou, klínek citrónu |
|
3. |
150g Tradiční bramborové knedle plněné uzeným, servírované se smetanovým špenátem a smaženou cibulkou |
|
4. |
350g BBQ pečená vepřová masitá žebírka a kuřecí křidélka, servírovaná se silnou vlastní šťávou, salátkem coleslaw, hořčicí a rozpečeným bramborovým chlebem |
|
5. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, kukuřicí, paprickami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu |
|
6. |
Rozpečený hermelín nadívaný rukolou a sušenými rajčátky servírovaný na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou, medovo-citrónovou zálivkou a bagetkou |
|
7. |
Menu |
|
8. |
160g Smažené variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|