|
Polévka |
|
|
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a celestýnskými nudlemi |
|
|
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a celestýnskými nudlemi |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
160g Smažená variace řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|
3. |
160g Jirtnička nebo jelítko servírované se šťouchaným bramborem s cibulí a se škvarkami, salátek ze zakysaného zelí |
|
4. |
320g Jirtnička a jelítko servírované se šťouchaným bramborem s cibulí a se škvarkami, salátek se |
|
5. |
zakysaného zelí |
|
6. |
150g Steak z vepřové kotlety zdobený sázeným vajíčkem se slaninou, servírovaný s hořčičnou omáčkou a hranolky |
|
7. |
Dozlatova pečené kachní stehýnko servírované s jihočeským bramborovým bosákem s opraženou houskou a variací zelí |
|
8. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, klobásou, cibulí, hermelínem, sýrem s modrou plísní, mozzarellou a goudou, na rajčatovém základu |
|
9. |
Tradiční halušky připravované s brynzou, zdobené slaninovými škvarečky a jarní cibulkou |
|
10. |
Menu |
|
11. |
160g Smažená variace řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|