|
Polévka |
|
|
Tradiční boršč s masem, zeleninou, řepou, zdobený zakysanou smetanou |
|
|
Jihočeská kulajda s hříbky, brambory, vajíčkem a koprem |
|
1. |
Variace smažených řízků z kotlety a kuřecích prsíček servírovaná s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou |
|
2. |
Jemně pikantní kuřecí kari se zeleninou a kokosovým mlékem, podávané s rýží |
|
3. |
Pomalu dušené hovězí hrudí servírované se svíčkovou omáčkou a variací houskových a špekových knedlíků, brusinky, šlehačka |
|
4. |
150g Jemně pikantní nudličky z kuřecích prsíček, restované s cibulkou, paprikami, česnekem a čerstvým chilli, připravované ve smetanové omáčce, servírované s hranolky |
|
5. |
150g Pomalu dušená špikovaná jehněčí kýta v silném zeleninovém základu s rozmarýnem a červeným vínem, servírovaná silnou vlastní šťávou, špenátem a štouchaným bramborem s cibulkou |
|
6. |
150g Filet z candáta pečený na másle, servírovaný na perličkovém couscousu s restovanou zeleninou, divokou brokolicí, houbičkami shimei a smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a bílým vínem |
|
7. |
180g Nadívaná křepelka balená ve slanině, servírovaná se silnou šťávou a gratinovanými brambory |
|
8. |
Zastřené vajíčko servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou, |
|
9. |
mladými výhonky, perličkovým kuskusem a citronovo-bylinkovou zálivkou, zdobené slaninovými chipsy |
|
10. |
Dezert |
|
11. |
Lotuskový mini cheesecake ve skle, zdobený čerstvým ovocem |
|