|
Polévka |
|
|
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním |
|
|
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním |
|
1. |
Hlavní chody |
|
2. |
150g Smažené řízky z kuřecích prsou servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu |
|
3. |
Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu, servírované s tradiční koprovou omáčkou, vajíčkem a houskovým knedlíkem |
|
4. |
Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu s nakládanými okurkami po znojemsku servírované s rýží |
|
5. |
Tradiční rizoto připravované z restované vepřové kýty s kořenovou zeleninou, rajčatovým protlakem, paprikami a zeleným hráškem po srbsku, sypané sýrem, nakládaná okurka |
|
6. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, jalapenos, cibulkou, goudou a mozzarellou na rajčatovém základu |
|
7. |
Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, koktejlovou zálivkou, olivami, kukuřicí a červenými fazolemi |
|
8. |
zdobený vajíčkem a slaninovým chipsem, bagetka |
|
9. |
Menu |
|
10. |
Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu, servírované s tradiční koprovou omáčkou, vajíčkem a houskovým knedlíkem |
|