|
Polévka |
|
|
Dýňová krémová s čerstvým chilli, restovanými dýňovými semínky, krutony z bílého chleba a zakysanou smetanou |
|
|
Dýňová krémová s čerstvým chilli, restovanými dýňovými semínky, krutony z bílého chleba a zakysanou smetanou |
|
| 1. |
Hlavní chody |
|
| 2. |
150g Tradiční čerstvě pečený bramborák, nadívaný dozlatova pečenou uzenou kýtou, sladko-kyselým bílým zelím a silnou vlastní šťávou |
|
| 3. |
150g Řízečky z kuřecích prsíček smažené na ruby, zapečené s cibulkou a špekem servírované s jemnou |
|
| 4. |
bramborovou kaší maštěnou máslem a malým míchaným salátkem |
|
| 5. |
Lasagne gratinované s tradičním boloňským ragú připravovaným s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty a červeným vínem, bešamelem, mozzarellou a goudou |
|
| 6. |
150g Hovězí roastbeef servírovaný s pečenými brambůrky grenaille a omáčkou z hrubozrnné hořčice, zdobený vídeňskou cibulkou |
|
| 7. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu |
|
| 8. |
Smažená rýže prohozená s nakládanou hlívou v teriaky omáčce a rýžovém vínu, pórkem, kousky paprik, česnekem, čerstvým chilli a vaječnou omeletou zdobená smaženou cibulkou |
|
| 9. |
Menu |
|
| 10. |
150g Tradiční čerstvě pečený bramborák, nadívaný dozlatova pečenou uzenou kýtou, sladko-kyselým bílým zelím a silnou vlastní šťávou |
|