Družstevní dům
RESTAURACE S SEBOU

Družstevní dům
Navigovat Navigovat Facebook

Krokova 1, Ceske Budejovice


So 5.7.
Polévka
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Tradiční boršč připravovaný s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou a brambory zdobený zakysanou smetanou
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety a kuřecích prsou servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. 150g Pomalu pečené kousky vepřových kolen na kořenové zelenině, rajčatovém protlaku a černém pivu
4. servírované s bramborovou kaší
5. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
6. Lilek nadívaný zeleninou rattaouille, gratinovaný mozzarellou, servírovaný s pečenými brambory ve slupce, malým mixem listových salátů a bylinkovým dipem
7. 150g Trhané hovězí servírované na makarónech prohozených s čedarovou omáčkou, zdobené papričkami jalapenos, karamelizovanou cibulkou, opraženou strouhankou a BBQ omáčkou
8. Mix listových salátů připravovaný s čerstvou zeleninou, černou čočkou beluga a medovo-hořčičnou zálivkou, zdobený slaninovým chipsem a zastřeným vajíčkem, bageta
9. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži, servívrované na bulguru připravovaném s restovanou zeleninou, sušenými rajčátky a bazalkovým pestem, zdobené rukolou a parmezánem
10. 150g Restovaná vepřová jatýrka na cibulce, slanině a kmínu, servírovaná se silnou vlastní šťávou a jasmínovou rýží
11. 150g Jemně pikantní nudličky z vepřové kotlety připravované s čertvým chilli, na kari a pórku zjemněné smetanou, servírované s hranolky