|
Polévka |
|
|
Tradiční bramboračka s kořenovou zeleninou, hříbky a majoránkou |
|
|
Tradiční bramboračka s kořenovou zeleninou, hříbky a majoránkou |
|
| 1. |
Hlavní chody |
|
| 2. |
Pomalu dušený segedínsky gulášek připravovaný z vepřové plece, zjemněný smetanou servírovaný s houskovým knedlíkem |
|
| 3. |
180g Tradiční čivab-čiči servírované s hranolky a silnou vlastní šťávou, zdobené červenou cibulkou a hořčicí |
|
| 4. |
150g Kousky kuřecích prsíček připravované s čerstvým chilli a kousky restovaných paprik ve smetanové |
|
| 5. |
omáčce, servírované s jasmínovou rýží |
|
| 6. |
150g Grilovaný rolovaný flank steak, nadívaný slaninou a špenátem, servírovaný se silnou telecí šťávou a jemným bramborovým pyré a kousky grilované zeleniny |
|
| 7. |
Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu |
|
| 8. |
Pohankové rizoto připravované se zelenými fazolkami a žampióny, zdobené zastřeným vajíčkem, slaninovým chipsem a parmezánem |
|
| 9. |
Menu |
|
| 10. |
Pomalu dušený segedínsky gulášek připravovaný z vepřové plece, zjemněný smetanou servírovaný s houskovým knedlíkem |
|